Träningar

haking
Haking

Till Söderby Gårds fina ridhus kommer flera duktiga tränare i både hoppning och dressyr. 

EG Haking,  B-tränare i hoppning www.haking.se. Haking har mer än 40 års erfarenhet som instruktör och tränare och han kommer till oss på Söderby varje torsdag då han har flera grupper för ryttare med olika nivå.

Lena
Lena

Lena Bredberg, C-tränare i hoppning och B-tränare i fälttävlan är en positiv och erfaren tränare och landslagscoach. Har flera elever på landslagsnivå i både hoppning och fälttävlan. Lena kommer jämna tisdagar. 

 

Sandra
Sandra

Sandra Eriksson, C-tränare i dressyr. Sandra är en mycket positiv tränare som tar fram det bästa hos både häst och ryttare. Helt fantastisk på att förklara på ett enkelt sätt. Sandra har träningar på fredagar.

 

anna_dufva
Anna

 

Anna Dufva har gått Ridlärarutbildningen på Strömsholm Lev 3 och är C-tränare i dressyr. Hon har arbetat på flera av Stockholms största ridskolor, tävlar själv upp till Grand Prix och har utbildat och tävlat ett flertal hästar från Unghäst Championat fram till Svår dressyr. Själv tränar Anna för Tinne Vilhelmson Silfvén. Anna har träningar på onsdagar.

 

Lotta Zimmerman
Lotta

Lotta Zimmermann är tränare i klassisk dressyr och i arbete vid hand. Fokus på sits, position och samspel för att kunna ge små fina och få hjälper. Lotta undervisar barn, ungdomar och vuxna såväl nybörjare som avancerade ryttare tom GP-rörelser. Lotta kommer ojämna måndagar.